Hamburgare

4 portioner

Utrustning:





Ingredienser:





Förberedelser:





Tillagning:





Hamburgerkött:





  1. Se till att nötfärsen är ordentligt upptinad
  2. Lägg i nötfärs, äggulor, pressad vitlök, vispgrädde, tabascosås, salt och peppar i bunken
  3. Blanda ingredienserna
  4. Dela upp färsen i fyra delar
  5. Krama färsen med händerna så att färsen blir fast
  6. Forma färsen till hamburgare i en hamburgerpress eller för hand
  7. Stek hamburgarna i matolja, hamburgerkött klart!

Hamburgare:





  1. Lägg hamburgerbröden, över- och underdel, upp och ner på en tallrik
  2. Ha på ketchup på bröden
  3. Ha Dressing på bröden
  4. Ha på rå hackad lök på bröden
  5. Skiva ost och lägg på bröden
  6. Lägg på hamburgerkött på brödets underdel och lägg över överdelen, hamburgare klar!